Насловна ТЕМЕ ЗЕЛЕНИЛО Новосадска цветна пијаца

Новосадска цветна пијаца

51

Са доласком септембра почиње и наше дружење на 𝐍𝐨𝐯𝐨𝐬𝐚𝐝𝐬𝐤𝐨𝐣 𝐜𝐯𝐞𝐭𝐧𝐨𝐣 𝐩𝐢𝐣𝐚𝐜𝐢 која обележава 20 година рада! Прва Новосадска цветна пијаца је заказана за 𝟏𝟓. 𝐢 𝟏𝟔. 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐚𝐫 на платоу испред СПЕНС-а