Насловна ВЕСТИ Термински попусти за Пољопривредни сајам

Термински попусти за Пољопривредни сајам

349

Новосадски сајам за јесен, од 18. до 24. септембра припрема 88. међународни пољопривредни сајам. Највећа аграрна приредба на овим просторима биће одржана уколико то епидемиолошке мере дозволе.

У плану су сви сегменти досадашњих приредби – од представљања производа и услуга, промоција и презентација, преко највеће Националне изложбе стоке, до пословних и стручних скупова који би били приређени у Конгресном центру “Мастер”, а у сусрет Пољопривредном сајму у току је и оцењивање квалитета производа и услуга.

Поред излагача из Србије, до сада су наступе најавиле и бројне компаније из иностранства. Колективне изложбе ће, између осталих, приредити Чешка, Италија, Холандија, Шпанија, Белорусија, Пољска. Долазак на Свечано отварање већ су потврдиле делегације министарстава пољопривреде Чешке, Италије, Словеније и Ирана.

Уз Земљу партнера Чешку Републику и спонзоре – Генералног спонзора Генерали oсигурање Србија и Златног спонзора Ал Дахру, снажна подршка су нам Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Покрајинска влада, Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривредиу и шумарство и Град Нови Сад.

У току је пријављивање излагача који могу да искористе терминске попусте за авансне уплате – од 1. до 31. јула 6%, од 1. до 31. августа 4%. Од 1. до 15. септембра попуст за авансну уплату је 2 %.

Пријаве могу да се пронађу на линку ПРИЈАВЕ ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ https://sajam.net/sr/kalendar/88-medjunarodni-poljoprivredni-sajam#prijave

На Новосадском сајму, уз 88. међународни пољопривредни сајам, у истом термину биће организовани 53. међународни сајам лова и риболова и Сајам екологије.