Насловна РАЗНО Ускоро нови број Доброг јутра

Ускоро нови број Доброг јутра

320

Нови, септембарски број Доброг јутра посвећен је винима и винарству, али и спремању зимнице, што је постало поново веома актуелно. О биоферментацији, односно кишељењу говори професор др Жарко Илин, а на страницама нашег часописа можете наћи рецепте за ајвар, љутеницу и туршију. Лук и патлиџан повртарске су звезде овог броја, а осим wих, пажнwу смо посветили чувању аутохтоног семена и органском ђубриву. Ако сте погрешили у прихрани, сад је време да „излечите“ земљиште. Сада је и право време за сетву спанаћа. Воћари, нарочито они будући, могу да сазнају све о томе исплати ли се улагање у боровнице и шта је све за то потребно. Ако сте се одлучили за јагодасто воће, ту су приче о узгоју малине и јагоде, а ако хоћете да уложите у орашасте плодове, за вас је прича о ораху. За верне читаоце ту су и сталне рубрике посвећене пчеларству и узгоју гљива.