Насловна ДОБРО ЈУТРО ЧАСОПИС „Dobro jutro“ na Sajmu knjiga u Beogradu

„Dobro jutro“ na Sajmu knjiga u Beogradu

681

Magazin „Dobro jutro“ i ove godine izlaže svoje magazine. knjige i knjižice na 65. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu. Ove godine za Sajam i njegove posetioce spremili smo seriju knjižica, posvećenih uzgoju pojedinih popularnih voćnih i povrtarskih vrsta, kao i ugoju vinograda. Na sajmu po promotivnoj ceni od 249 dinara možete kupiti „Moj voćnjak“, „Moj vinograd“, „Šljiva“, „Kruška!, „Trešnja“, „Kajsija“, „Leska“, „Višnja“, „Borovnica“, „Malina“, „Jagoda“, „Jabuka“, „Ruža“, „Krompir“, „Pasulj“, „Paprika“, „Luk“, „Krastavac“, „Grašak“ i „Paradajz“.

Na Sajmu možete kupiti i našu poularnu knjigu „100 jela Srbije“, takođe po sajamskoj ceni od 949 dinara. Provereni domaći recepti, spremljeni u našoj kuhinji, sigurno će privući pažnju kuvarskih entuzijasta i onih koji žele da imaju ili poklone kvalitetnu i vanvremensku knjigu.

Zainteresovani mogu da pogledaju i kupe naš i vaš magazin „Dobro jutro“, da popričaju s nama, zaslade se bombonom i odu kući bogatiji za savet, osmeh i knjigu. Uživajte!

Vaša Redakcija „Dobrog jutra“