Насловна ВЕСТИ ЕкоКон – сва лица климатских промена

ЕкоКон – сва лица климатских промена

20

Удружење Екогенеза, познто по активностима кроз портал ЕкоБлог и подкаст ЕкоПод, у сарадњи са удружењем Дете – заштитник планете први пут ове године организује ЕкоКон, мултидисциплинарну конференцију која младима пружа могућност да са другима поделе свој рад, резултате и креативност. Конференција под именом ЕкоКон – Сва лица климатских промена која ће бити одржана почетком новембра, за циљ има да прикаже климатске промене из разних углова, како кроз научни рад тако и кроз уметност, објављено је на сајту Еко Лист.

Климатске промене су тема која би требало да интересује свакога, без обзира на делатност којом се бави или интересовања која негује. У складу са тим, ЕкоКон пружа прилику да се млади укључе у процес подизања свести о утицају човека на убрзавање промена климе учешћем у неком од четири конкурса:

-Академски конкурс

-Литерарни конкурс

-Ликовни

-Фото-конкурс

Пријава за конкурсе биће отворена до 30. септембра.

Детаљно о пријавама и пропозицијама за појединачне конкурсе можете прочитати на сајту: www.ekokon.ekogeneza.org или нам пишите на info@ekogeneza.org

Пројекат ЕкоКон – Сва лица климатских промена спроводи удружење Екогенеза у сарадњи са удружењем Дете – заштитник планете уз финансијску подршку Министарства заштите животне средине.