Насловна ВЕСТИ Генерали Осигурање Србија добитник признања за однос с клијентима и сарадницима

Генерали Осигурање Србија добитник признања за однос с клијентима и сарадницима

34

Генерали Осигурање Србија добитник је престижних медаља „Ми ценимо своје клијенте“ и „Врхунска изврсност“, које додељује међународна организација ICERTIAS у склопу програма „Пријатељи клијената“.

ICERTIAS награђује компаније за изванредан однос са клијентима и сарадницима. Да би се квалификовале, номиноване организације подвргавају се строгој провери ICERTIAS -а и оцењивању клијената. Анализира се углед компаније међу клијентима, запосленима, пословним партнерима и у јавности уопште, комуникација корисничко искуство и поверење.

– Поносан сам на свој тим јер је посвећен грађењу односа са клијентима и побољшању наших услуга. Ова важна признања су доказ да смо на добром путу да остваримо циљ компаније: доживотно партнерство с клијентима. Трудимо се да они буду у центру свега што радимо и захвални смо им што то примећују и умеју да цене – рекао је Драган Филиповић, председник Извршног одбора Генерали Осигурања Србија.

– Хвала компанији ICERTIAS што је препознала наше напоре да клијентима обезбедимо квалитетну услугу. Осећај задовољства је још већи када клијенти потврде да смо успели у томе. Ова признања су још једна потврда да су нам очекивања клијената, њихово задовољство и доживотно поверење на првом месту – изјавила је Милица Јеленић, директорка Дирекције за односе са клијентима.

ICERTIAS (International Certification Association GmbH) је приватна, политички независна, интернационална организација, основана 2011. године у Швајцарској. Бави се истраживањем тржишта, с фокусом на откривању и награђивању компанија које пружају најбоље производе и услуге својим клијентима.