Насловна ВЕСТИ Међународни пољопривредни сајам онлајн

Међународни пољопривредни сајам онлајн

81

Захваљујући платформи за виртуелне сајмове коју је развио Новосадски сајам, Међународни пољопривредни сајам први пут ће бити одржан онлајн. Брзо, лако, разноврсно, интерактивно и глобално повезивање и представљање бизниса заказано је за период од 14. до 18. децембра са адресе Хајдук Вељкова 11 у Новом Саду, на платформи expoonline.rs – новом простору деловања и вишеструког повезивања компанија, институција и појединаца – учесника виртуелних сајмова и пословне публике.

Од наступа на сваком сајму излагачи очекују да промовишу компанију, производе и услуге, истакну сајамске попусте и акције, директно комуницирају са посетиоцима и другим излагачима, хоће и да продају али и да буду видљиви медијима. Све то биће им омогућено на платформи expoonline.rs. Прилике за преговоре и тренутно склапање послова помоћи ће и подстаћи Б2Б састанци. Едукације и промоције реализоваће се као онлајн конференције, вебинари или презентације.

Представљању расних грла домаћих одгајивача стоке недостајаће само мирис простора у којима бораве говеда, овце, козе, свиње и козе на Новосадском сајму, најквалитетније што Србија има.

Упркос томе што су у овој години на новосадском сајмишту већина приредби није одржана због пандемије коронавируса, вредновање квалитета производа и услуга јесте организовано. На виртуелном Пољопривредном сајму засијаће производи носилаца шампионских пехара са оцењивања „Најбољи у 2020“.

Брзо, лако и једноставно уз неопходну регистрацију сваком посетиоцу је омогућено присуство на виртуелном Међународном пољопривредном сајму. Вишеструка претрага излагача, преглед производа и услуга, сајамске цене и акције учесника, могућност договора за куповину, конгресне активности, али и аудио и видео комуникацију са излагачима, комфор је који Пољопривредни сајам онлајн пружа свим корисницима. Учешће на Б2Б састанцима омогућено је и излагачима и пословним посетиоцима, а потребна је само регистрација профила.

Увек интересантан за радозналце, а важан за пословање у аграру, Међународни пољопривредни сајам онлајн оправдава епитет бренда, а Новосадски сајам чини снажнијим у години највећих пословних изазова.