Насловна ВЕСТИ Међународни сајам прехрамбене индустрије PRODEXPO 2021

Међународни сајам прехрамбене индустрије PRODEXPO 2021

44

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем 28. Mеђународном сајму прехрамбене индустрије PRODEXPO 2021, који ће се одржати у Москви, од 08. до 12. фебруара 2021. године.

На сајму „PRODEXPO“ 2021, српскe компаније из прехрамбеног сектора представиће производне програме на националном штанду Србије, у павиљону 2, хали 3, површине 156 квадратна метра.

Наступ на међународном сајму омогућава излагачима да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте.

„PRODEXPO“ (www.prod-expo.ru/en/) највећa је и најзначајнијa специјализована изложба прехрамбене индустрије у Русији и Источној Европи, у оквиру које се организују сусрети произвођача/извозника и дистрибутера и представника водећих малопродајних ланаца. Сајам годишње посети више од 68 хиљада посетилаца из око 110 земаља који имају прилику да се упознају са производним програмом више од 2.600 излагача из 73 земаље, и више од 30 националних експозиција земаља Европе, Азије, Африке, Америке и Аустралије.