Насловна ВЕСТИ Новосадски сајам: Најбољи у 2020.

Новосадски сајам: Најбољи у 2020.

20

Најуспешнијима на оцењивању квалитета уручена су признања у робним групама: Прозводи на бази лековитог биља; Јестива уља и слични производи, конзумна јаја; Семенски материјал биљне произодње, као и Производи на бази жита и брашна.

Оцењивање квалитета производа и услуга ове године је организовано под називом “Најбољи у 2020”.

Велики шампионски пехар и звање Апсолутног шампиона, за врхунски квалитет и широк асортиман пекарских производа понео је Дон Дон са Новог Београда. У истој робној групи Производи на бази жита и брашна, Занатска радња Станић НМ, Аранђеловац, носилац је Сребрног шампионског пехара, док су Пехар Новосадског сајма освојили Житосрем Инђија, ДПС Клас груп у Шапцу и новосадска ИЛИ Компани.

Институт за ратарство и повртарство Нови Сад, освојио је Велики шампионски пехар за изузетан квалитет и широк асортиман семенског материјала жита, индустријског и крмног биља. У робној групи Семенски материјал биљне производње добитник Сребрног шампионског пехара је Ал Дахра Србија ДОО – Агросеме, Београд, за изузетан квалитет семенског материјала житарица.

Синефарм, Београд, награђен је Великим шампионским пехаром за врхунски квалитет и широк асортиман производа на бази лековитог биља.

Јаје продукт са Ченеја је за врхунски квалитет свежих конзумних јаја понело Велики шампионски пехар.

Ј. Б.