Produžen rok za dostavu projekata NLB banke

Rok za dostavu projekata na NLB Organic konkurs produžen je do 15. avgusta.
NLB Banka i ove godine, devetu godinu zaredom, organizuje konkurs za organske
proizvođače, sa nagradnim fondom od milion i po dinara. Tri autora projekata koje
stručna komisija oceni najboljim, banka će nagraditi novčanim iznosima od po 500.000
dinara.

Pravo učešća imaju poljoprivredni proizvođači sa registrovanim poljoprivrednim gazdinstvom koji su sertifikovani individualnim ili grupnim sertifikatom ili u procesu sertifikacije za organsku proizvodnju, a koji do 15. avgusta dostave projekat – ideju kako da razviju svoju organsku proizvodnju.

Projekti se dostavljaju poštom, na adresu NLB Banke Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 165v, sa naznakom “Konkurs za najbolje projekte organske proizvodnje i prerade hrane” ili elektronskim putem na adresu: organic@nlb.rs

Više informacija o konkursu može se naći na stranici:
https://www.nlb.rs/o-nama/drustvena-odgovornost/projekti/projekti/nlb-organic

razvojnifv.png

RAZNO

19. Sajam etno hrane i pića od 4 – 7. decembra u Beogradu

Najveća smotra prozvođača tradicionalnih proizvoda namenjenih tržištu u Srbiji i regionu Jugoistočne Evrope biće održana od 4 – 7. decembar

Jeste li pravilno zazimili pčele? Ako niste evo koji problemi vas čekaju

Jeste li sigurni da ste dobro pripremili košnice za zimu? Da li su pčele u njima jake? Šta može da

Kako smo birali našu jelku

Zimski meseci uvek bude asocijaciju na praznike, raspust, sneg, grudvanje i odmor… i naravno jelku. Nama dvema se uvek činilo

Vukov božićni kutak ponovo donosi čaroliju u Beograd

U srcu Beograda, postoji mesto gde vreme staje, a praznici dobijaju svoj pun sjaj – Vukov božićni kutak. Ove sezone

Vreme je svinjokolja

Miroslav Stanković iz sela Rautova u okolini Niša, kao i generacije pre njega organizovao je, na nekadašnji Dan državnosti, svinjokolj.

Ne propustite! U toku je najveći pica šampionat na  Balkanu

U Beogradu je juče i danas organizovano takmičenje u pravljenju pica. Odlična atmosfera, još bolji takmičari, miris tek ispečene pice,