Насловна ГАЛЕРИЈА Prvi Bazar Zdrave hrane

Prvi Bazar Zdrave hrane

1444

U subotu 30.09.2023. održan je prvi Bazar Zdrave hrane, u Sretenovića vodenica, Markova Crkva, koji je okupio proizvođače zdrave hrane, kao i njihove brojne poštovaoce i korisnike.

Uz žubor potoka, pod starom lipom, u neposrednoj blizini vodenice stare preko 100 godina, i zvuk vodeničkog kamena, celodnevno druženje, puni stolovi zdrave hrane, raznih đakonija. Bila je to prava prilika za uživanje, degustaciju… Rečju, bio je to pravi ZDRAVI hedonizam.

Lep i sunčan dan, izmamio je brojne poštovaoce zdrave hrane i malih poljoprivrednih proizvođača, na izlet van grada. Bila je to prava prilika za posetu Markovoj Crkvi i Sretenovića vodenici. Povratak prirodi.

  • Ovo je prvo druženje proizvođača zdrave hrane i naših stalnih kupaca, kod nas, na našem „terenu“, u našem kraju. Mi smo se, kao mali proizvođači, dogovorili da organizujemo ovo. Bila je to zajednička ideja. Da pokažemo svima da to možemo a da naši kupci i pratioci mogu da dođu i vide odakle dolaze naši proizvodi. Kakva je ovo priroda… Bila je ovo prava prilika za celodnevno druženje, razmenu ideja, informacija, za predloge, savete…, – rekao je organizator, vlasnik Sretenovića vodenice, Tomislav Sretenović.