Насловна ГАЛЕРИЈА Први Базар Здраве хране

Први Базар Здраве хране

1085

У суботу 30.09.2023. одржан је први Базар Здраве хране, у Сретеновића воденица, Маркова Црква, који је окупио произвођаче здраве хране, као и њихове бројне поштоваоце и кориснике.

Уз жубор потока, под старом липом, у непосредној близини воденице старе преко 100 година, и звук воденичког камена, целодневно дружење, пуни столови здраве хране, разних ђаконија. Била је то права прилика за уживање, дегустацију… Речју, био је то прави ЗДРАВИ хедонизам.

Леп и сунчан дан, измамио је бројне поштоваоце здраве хране и малих пољопривредних произвођача, на излет ван града. Била је то права прилика за посету Марковој Цркви и Сретеновића воденици. Повратак природи.

  • Ово је прво дружење произвођача здраве хране и наших сталних купаца, код нас, на нашем „терену“, у нашем крају. Ми смо се, као мали произвођачи, договорили да организујемо ово. Била је то заједничка идеја. Да покажемо свима да то можемо а да наши купци и пратиоци могу да дођу и виде одакле долазе наши производи. Каква је ово природа… Била је ово права прилика за целодневно дружење, размену идеја, информација, за предлоге, савете…, – рекао је организатор, власник Сретеновића воденице, Томислав Сретеновић.