Radionice za preduzetnice u šest srpskih gradova

Privredna komora Srbije u saradnji sa šest udruženja poslovnih žena organizovaće edukativne radionice i mentoring i B2B događaja u Privrednoj komori Srbije. Projekat „Postanimo jače, znanjem do uspeha” realizuju Privredna komora Srbije i udruženja poslovnih žena iz Čačka, Kragujevca, Kraljeva, Valjeva, Niša i Leskovca, uz podršku GIZ-a -Nemačke razvojne saradnje. Od 10. do 18. februara 2020.biće održani info dani u Čačku, Valjevu, Kraljevu, Leskovcu, Nišu i Kragujevcu, sa ciljem predstavljanja značaja Projekta i očekivanih rezultata.

Nakon info dana, sva partnerska udruženja poslovnih žena organizovaće edukativne treninge i mentoring za privrednice, na kojima će moći da nauče kako uspešnije poslovati, kako se izboriti sa svakodnevnim izazovima i kako se pripremiti za ulazak u trgovinske lance velikih kompanija. Info dani organizovaće se 10. februara u Čačku, 11. februara u Valjevu, 12. februara u Kraljevu, 13. februara u Leskovcu, 14. februara u Nišu i 18. februara u Kragujevcu.

I. R.

razvojnifv.png

RAZNO

Strateški proizvod traži strateške poteze

OBLAČINSKA VIŠNJA NAŠA IZVOZNA UZDANICA Oblačinska višnja je strateški poljoprivredni proizvod i privredno veoma značajna za našu zemlju. Poslednjih godina

Tatlije – jednostavne, a mirišu na bakin zagrljaj

U vremena kada je jelo više zavisilo od umešnosti domaćice nego od sastojaka (jer mnogo  toga nije ni bilo), kolači

Sve što treba da znate o uzgoju salate: temperatura, đubrenje i najbolji predusevi

Salata je biljka dugog dana, ne zahteva veliku toplotu. Klija pri minimalnoj temperaturi od 2-3 ºS, a optimalna je 18

MODULARNE KUĆE SVE POPULARNIJE Novi Sad domaćin sajma savremene gradnje

U Master centru Novosadski sajam, u subotu 13. decembra, je otvoren je Sajam montažnih i modularnih objekata „Modul Exhibition 02“,

Pregled povrća u skladištima

U decembru je poželjan pregled uskladištenog povrća (krompir, luk i dr.) kao i uklanjanje plodova sa simptomima truleži. U povrtnjacima

Zašto su mušmula i drenjina plodovi izuzetne vrednosti

Mušmula se u tradicionalnoj ishrani koristi za pravljenje džemova, rakija, kompota i sirupa. Stručna literatura ističe njenu sposobnost da povoljno