Насловна ТЕМЕ ЖИВОТ Ролована пилећа џигерица

Ролована пилећа џигерица

131

Изнутрице или волимо или не. Свакако је најукуснија пилећа џигерица, а телећу нам препоручују. Пилећа џигерица сматра се богатим извором витамина и минерала. Она је изузетно богата протеинима, гвожђем, витаминима из групе Б и добрим холестеролом. И тако је ова јефтина намирница постала гурманлук. Рецепата и начина прегршт, а најбољи је онај који нам заголица непца.

  • 3 пилеће џигерице
  • 6 шнита исечене шпиц сланине
  • кромпир
  • со, бибер
  • уље

Пилећу џигерицу исећи на коцкице. Ставити на сланину и уролати. Гриловати 5-8 минута. Сервирати уз кромпир по жељи (помфрит, веџис, пекарски), црни лук и сезонску салату.

Књига „100 јела Србије“ – кувар за све генерације, како за почетнике, тако и за врсне куваре и куварице. Жеља нам је да вас подсетимо и да сачувамо од заборава наша традиционална, народна јела и мирисе домаћих кухиња.

Пред вама је књига „100 јела Србије“ и прилика да је купите себи или поклоните драгим људима за предстојеће празнике. Цена књиге је 949 рсд и сада је можете добити директно на вашу адресу и платити поузећем. Књига је одштампана на квалитетном папиру и има 232 стране, димензија 210х210 мм, прошивена и са тврдим корицама да можемо да је користимо сваки дан и много дана.

Позовите нас на телефон 069 11 54 004

и поручите кувар

по цени  949 рсд + ПТТ трошкови