Насловна ТЕМЕ ЖИВОТ Уље из семена кајсије чини чуда

Уље из семена кајсије чини чуда

50

Пише: Леа Радловачки

Свега неколико капи уља од семена кајсије на дневном нивоу чине промене у организму за цео живот, чак до те мере да се неки куну да је то најбољи производ који постоји на Планети. За тили час решавају бубуљице, митeсере и ожиљке, чувају кожу од УВ зрачења, а нешто мало више времена је потребно да би вам вратиле природну густину косе, па чак и боју онима који седе. Такође, јачају нокте, отклањају проблеме са зглобовима, чисте слепо црево и регулишу притисак, док има и оних којима су излечиле тумор. Укратко речено – регенеришу читав организам.

– Главни састојак овог уља је Б 17 витамин – открива нам „тајну“ произвођач из Кикинде Горан Степанов, власник Пољопривредног газдинства Степанов у Кикинди, који са својом породицом прави разне искључиво природне и здраве производе од 1997. године. – Осим већ реченог чудотворног уља, ту су и витамини А, Ц, Е, Омега 3, 6, 9, палмитинска и стеаринска киселина.

На промене не треба дуго чекати

Нека истраживања, чак, указују на то да уље од семена кајсије исправља деформитете на дезоксирибонуклеинској киселини (ДНК), због чега би људи, уз одговарајућу употребу, могли без проблема да живе и до 120 година.

– Уље треба користити на празан стомак, дакле чим устанете, 20 минута до пола сата пре доручка или прве кафе – наводи наш саговорник. – Важно је и да се избаци и индустријска храна, јер она је пуна адитива који нас загађују и запушавају. Након десетак дана примене, на начин на који смо установили да је то најбоље чинити, читав организам почиње да се чисти и већ су видљиве промене на телу које свако може да уочи. Рецимо, када увече намажете лице с две-три капи, већ ујутру се види колико је кожа чиста и нахрањена.

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us