Насловна РАЗНО Uskoro novi broj Dobrog jutra

Uskoro novi broj Dobrog jutra

315

Novi, septembarski broj Dobrog jutra posvećen je vinima i vinarstvu, ali i spremanju zimnice, što je postalo ponovo veoma aktuelno. O biofermentaciji, odnosno kišeljenju govori profesor dr Žarko Ilin, a na stranicama našeg časopisa možete naći recepte za ajvar, ljutenicu i turšiju. Luk i patlidžan povrtarske su zvezde ovog broja, a osim wih, pažnwu smo posvetili čuvanju autohtonog semena i organskom đubrivu. Ako ste pogrešili u prihrani, sad je vreme da „izlečite“ zemljište. Sada je i pravo vreme za setvu spanaća. Voćari, naročito oni budući, mogu da saznaju sve o tome isplati li se ulaganje u borovnice i šta je sve za to potrebno. Ako ste se odlučili za jagodasto voće, tu su priče o uzgoju maline i jagode, a ako hoćete da uložite u orašaste plodove, za vas je priča o orahu. Za verne čitaoce tu su i stalne rubrike posvećene pčelarstvu i uzgoju gljiva.