Насловна ПРЕПОРУЧЕНО Ускоро нови број „Доброг јутра“

Ускоро нови број „Доброг јутра“

29

У новом броју нашег и вашег магазина настављамо с представљањем стотину најбољих јела Србије: овога пута читајте како се праве пихтије, србијански бродет, прасеће бајадере и принцес крофне. О интегралној производњи у воћарству пише др Зоран Кесеровић, др Александар Лепосавић анализира протеклу сезону кад је у питању јагодасто воће, а др Жарко Илин читаоцима представља његово величанство – карфиол. Како заштитити воће од мраза, шта је хидропонија и да ли се исплати гајити шипурак, можете сазнати на страницама децембарског броја нашег магазина. Да и пост може бити гурманско царство показује нам Лепосава Антић, а на нашим страницама можете прочитати које четинарске врсте уносимо у кућу као божићне јелке, како се негују и пресађују, као како их можете украсити медењацима. Ту су и наше сталне рубрике, посвећене гљивама и пчеларству, а магазин затварамо причом о кинои, супержитарици која је поново постала омиљена на светским столовима. Уживајте!

Ваша Редакција