Насловна ДОБРО ЈУТРО ЧАСОПИС Ускоро октобарски број Доброг јутра

Ускоро октобарски број Доброг јутра

71

У октобарском броју нашег магазина др Зоран Кесеровић саветује вас о томе шта треба да знате пре подизања воћњака. Др Жарко Илин повртарима прича о све важнијој и популарнијој органској производњи.

Представљамо вам и све користи мушмуле, плода првог мраза, а причамо и о користи од пепела за воћњаке и повртњаке. Дуња је драгоцена воћка, помало заборављена у нашим окућницама. Јабуке има, али је добра и у сланој зимници, кажу наши сарадници, који поручују и да од малине може да се прави и вино. Шта све може да се прави од печене паприке, како изгледа узгој кактуса, зашто је важно јести карфиол, можете прочитати у новом броју „Доброг јутра“.