Насловна ВЕСТИ „Воде Војводине“ доступне обвезницима накнаде широм Војводине

„Воде Војводине“ доступне обвезницима накнаде широм Војводине

487

У намери да буде што доступнијe обвезницима накнаде за одводњавање на терену, ЈВП „Воде Војводине“ започиње рад са странкама у Сремској Митровици, Старој Пазови, Суботици, Сомбору, Врбасу, Зрењанину, Кикинди, Вршцу и Панчеву, a могу доћи и обвезници накнада из околине. Како би се због поштовања епидемиолошких мера избегле гужве, а сви заинтересовани стигли на ред, у наведене градове ићи ће се и по неколико пута.

У непосредном контакту са обвезницима накнаде запослени ЈВП „Воде Војводине“ одговараће на питања у вези са решењима, спорним задужењима, дуговањима, парцелама за које су задужени, упису у катастар и слично, а добиће и конкретна упутства и информације о жалбама и репрограмима. На истом месту моћи ће да преузму и копије решења.

Први град где запослени ЈВП „Воде Војводине“ одговарали на питања обвезника јесте Сремска Митровица. Данас до 14 часова рад са странкама биће организован у згради Водопривреде, Променада 13, сала на трећем спрату. Већ сутрадан, у уторак 11. маја, обвезници могу доћи у зграду општине у Старој Пазови, Светосавска 11, сала у приземљу, такође од 10-14 часова.

О терминима у осталим местима, обвезници ће бити правовремено обавештени, а основне информације о накнадама могу се добити позивањем бесплатног броја 0800 21 21 21.