Насловна ВЕСТИ Позив за пријаву за Organics Europe Youth Event у Швајцарској

Позив за пријаву за Organics Europe Youth Event у Швајцарској

238

Organics Europe Youth Event – OEIE, који се одржава од 31 августа до 1. септембра у Фрику, Швајцарска, је догађај за младе заинтересоване и активне у  област органске проозводње. Догађај ће обезбедити платформу за дискусију и учење о потенцијалу и изазовима органске производње и њеној улози као одрживог система исхране.

Омладински догађај ће окупити младе из различитих области: фармере, трговце, прерађиваче,  као и  активисте и  политичаре. Догађај ће подстаћи унакрсну размену између различитих нивоа укључености  у органски сектор и генерисати иновативне идеје у циљу креирања будућности органске производње.

Циљ догадјаја је да помогне  како органски покрет може да инспирише промене кроз широк спектар перспектива – од науке, бизниса, политике, уметности и практичних искустава младих предузетника и активиста. Разговараће се о питањима и темама у вези са одрживим системима исхране и развијаће се идеје за побољшање и промовисање система органске прехране. Можете очекивати да ћете бити инспирисани кроз радионице, дискусије, говоре, неколико активности умрежавања и наменске екскурзије у Фрику, у срцу Швајцарске.

Програм можете пронаћи овде https://www.organicseurope.bio/get-involved/organics-europe-youth-event/

Organics Europe Youth Event нуди стипендије које обезбеђују финансијску подршку за подршку путним трошковима и трошковима смештаја за европске учеснике који се суочавају са финансијским проблемима да се придруже догађају (нпр. студенти, млади професионалци, незапослени и други). Да бисте се пријавили за стипендију, морате: да будете становник европске земље и да имате мање од 40 година. Биће узети у обзир само кандидати који доставе све податке у обрасцу за пријаву.

У обрасцу за пријаву од вас се тражи да доставите:

Основне информације: име, презиме, године, контакти, локација, тренутно занимање, образовање

Кратак видео не дужи од 120 секунди који резимира зашто бисте желели да присуствујете догађају и релевантност вашег занимања.

Да ли сте вољни да будете укључени у неке аспекте организације (вођа тима, известилац итд.).

Процена потребне подршке (путни трошкови, трошкови смештаја).

Рок за пријаву је 30. јун 2022.

Образац за пријаву је овде  https://anmeldeservice.fibl.org/event/afbd3ad1-132e-4e48-b446-82e630766ffd/regProcessStep1

У обрасцу изаберите „Треба ми финансијска подршка“ да бисте отворили додатна питања за пријаву за стипендију. Када буде затражено да изаберете карту, изаберите опцију стипендије. Имајте на уму да вам подношењем обрасца за пријаву још увек није загарантована финансијска подршка за ваше путовање. Пошто је доступан само ограничен број стипендија, стипендија се не може доделити свим пријавама. Организатори ће контактирати све кандидате путем е-поште како би их обавестили о статусу пријаве.

Детаљне инфоемације о целом догађају можете пронаћи овде   http://OrganicsEuropeYouthEvent

Извор: Serbia Organica