Насловна НОВИ БРОЈ Ускоро септембарски број Доброг јутра

Ускоро септембарски број Доброг јутра

499

У новом броју Доброг јутра читаћете о бербанским обичајима на Фрушкој гори, а о томе која су вина најбоља и да ли их треба упаривати с храном или су прича за себе, говори критичар винске сцене Ненад Андрић. Професор др Зоран Кесеровић упознаје нас с тајнама одабира доброг воћног и лозног материјала, кроз приче о успеху воћара сазнаћете све о дрену и сувој шљиви. Да ли се исплати производити брескве и има ли чери парадајз будућност, одговор можете потражити у овом броју, а упознаћемо вас и с предностима коришћења раштана и рабарбаре у кухињи. Шта је то органска пољопривредна производња и да ли се нашим пољопривредницима исплати да пређу на овај начин привређивања, објашњавају наши стручњаци, а уз сталне рубрике посвећене гљивама и меду, много можете сазнати и о црном киму. Наравно, ту је и неизбежна паприка јер њено је време управо стигло. Уживајте!