Насловна НОВИ БРОЈ Нови број Доброг јутра

Нови број Доброг јутра

830

Поштовани читаоци, нови број нашег и вашег магазина отворили смо занимљивим путовањем Србијом са кашиком, фотоапаратом и оловком, како бисмо се подсетили, упознали и научили, али и очували традицију добре кухиње наших крајева. Такође, моћи ћете да прочитате и како се малинари припремају за бербу, а др Зоран Кесеровић представља вам све предности гајења трешње. Како се комбинује гајење јагода и парадајза у пластеничкој производњи, али и како се у ово време одбранити од штеточина у воћњаку, повртњаку и винограду, можете прочитати на страницама нашег листа који можете да купите у целој Србији.

 Свеж краставац купују Немци, а кисели иде у комшилук, каже професор др Жарко Илин, објашњавајући зашто је добро узгајати га на неким нашим просторима. Како се од заперака праве нове биљке и зашто повртари одустају од раног купуса сазнаћете на страницама Доброг јутра број 590. Ко производи шпарглу, а ко пчелиње ројеве, питања су на која смо одговорили у овом броју. Ту су и наше сталне рубрике, посвећене гљивама и Малој школи пчеларства, а кад су у питању житарице, овога пута под лупом се нашао овас.