Насловна ПРЕПОРУЧЕНО Ускоро нови број Доброг јутра

Ускоро нови број Доброг јутра

270

У октобарском броју нашег и вашег магазина настављамо причу о стотину јела Србије с хајдучким ћевапом и пуњеном девериком. После воћарских, отварамо Повртарске дане Доброг јутра, где вас учимо када, како и где је најбоље посадити поједине повртарске врсте. Такође, професор др Жарко Илин одговара на питање зашто све више једемо пасуљ из егзотичних крајева, уместо оног нашег, домаћег, који нас је отхранио. Ко код нас гаји бамију и чему она служи, питање је на које смо нашли одговор у Ђурђеву, учимо вас како се прави зимница без конзерванса, а професор др Зоран Кесеровић анализира воћарску годину. Време је за плаво прскање, кажу стручњаци, а у тајне резидбе упутиће вас Рајко Шутуљић, мајстор за овај посао из Струганика. Ту су и рубрике о просу, производњи магарећег млека, дуњи и леблебији, сталне рубрике посвећене пчеларству и гљивама, као и одговор на питање које вино иде уз коју храну. Уживајмо заједно!