Насловна ДОБРО ЈУТРО ЧАСОПИС Ускоро мајски број Доброг јутра

Ускоро мајски број Доброг јутра

918423

У новом броју нашег и вашег магазина сазнаћете како се у разним крајевима наше земље обележава и прославља највећи хришћански празник – Васкрс. Како се гаје аутохтоне сорте поврћа без хемије и мотике објашњава Даниела Милановић, а професор др Жарко Илин упознаје пољопривредне произвођаче, али и агроентузијасте, са свим тајнама гајења кромпира. Др Александар Лепосавић упознаје нас с врстама и особинама најчешће гајених купина у Србији, а др Франци Штампар говори о томе како сто тона јабука по хектару више није само  сан.

У мају бујају и биљке, али и паразити и штетни инсекти, па заштити треба поклонити посебну пажњу. Зашто је важна анализа земљишта и како се и колико залива парадајз, открићете у нашем мајском броју. Такође, сазнаћете и које је лековито биље јестиво, и како се прави оригинални песто сос. У винограду је у мају посао у пуном јеку, а шта тачно треба да се ради, прочитајте у нашем најновијем броју.

Ту су и сталне рубрике, посвећене гајењу пчела и врстама гљива, као и савети о уређењу баште.

Право је време за куповину Доброг јутра!