Насловна НОВИ БРОЈ Ускоро нови број Доброг јутра

Ускоро нови број Доброг јутра

765

Настављамо причу о стотину јела Србије по нашем избору. На реду је свадбарски купус, нишке ћуфте, а ту су и колачи с малинама, за оне који воле да се засладе. О томе како се некада давно брало грожђе у виноградима, а како то данас изгледа, прича Сава Павловић Курјак, а можете доста сазнати и о томе како врућине утичу на виноград.

Овим бројем започињемо „Воћарске диване“ с нашим пријатељем и сарадником, уваженим професором др Зораном Кесеровићем, који одговара на сва ваша питања и недоумице. Како изгледа „паметно наводњавање“ уз помоћ врхунске технологије, али и како очувати старе сорте и одгајити парадајз од два килограма, можете прочитати у нашем новом броју. Како се узгаја, негује и складишти паприка прича др Жарко Илин, а како се она претвара у ајвар, љутеницу и пинђур, сазнајте ако отворите септембарски број Доброг јутра. Ту је и стална рубрика посвећена пчелама, као и репортаже о произвођачима необичних биљака или успешним пољопривредницима. Уживајте!